Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

KPMG Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 100 / 100
I. (20)
II. (20)
III. (15)
IV. (20)
V. (15)
VI. (10)

Elérhetőség:

1134 Budapest, Váci út 31

Kapcsolattartók:

Császár Ildikó
értékesítési koordinátor
+36 70 456 7012
Ildiko.Csaszar@kpmg.hu
Kovács Angéla
menedzser
+36 70 370 1609
Angela.Kovacs@kpmg.hu
Halász Erika
igazgató
+36 70 333 1440
Erika.Halasz@kpmg.hu

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A KPMG 1989 óta, 30 éve működik Magyarországon is, a vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társaságok közül elsőként lépett a hazai piacra és mára a legnagyobb BIG4 társaság Magyarországon. A budapesti iroda több mint 1300 munkatársat foglalkoztat – a KPMG Tanácsadó Kft. széles körű üzleti- és adótanácsadási szolgáltatásokat, a KPMG Hungária Kft. pedig könyvvizsgálati szolgáltatásokat kínál vezető magyar és multinacionális társaságok, családi vállalkozások, valamint intézményi ügyfelek számára.Magyarországon a magántulajdonú társaságok jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek: a hazai GDP mintegy 53 százalékát adják, és a magyarországi munkavállalóknak pedig mintegy 70 százalékát foglalkoztatják.A KPMG elkötelezett a hazai gazdaság növekedésének motorját jelentő magyar vállalatok támogatása mellett, tudásunkkal segítjük őket a felgyorsult, komplex gazdasági környezetben történő eligazodásban. A KPMG célja egyrészt a bizalom megteremtése a különböző üzleti szereplők között, másrészt a gazdaság szereplőinek segítése a változásban, legyen szó növekedésről vagy épp krízisre való felkészülésről. Szakértelmünk, nemzetközi hátterű tapasztalatunk és a minőség iránti elkötelezettségünk egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy az ügyfeleink az együttműködések révén sikeresebbé váljanak.

Szolgáltatásaink bemutatása

A fejlődés, a tanulás egy ciklikus, soha véget nem érő folyamat. Habár gyökeresen eltérő kihívásokkal néz szembe egy autóipari beszállító és egy néhány év alatt árbevételét megtöbbszöröző informatikai startup, az alapvető üzleti dilemmák mégis nagyon hasonlóak mindkét esetben:

  • hogyan lehet még rugalmasabban megfelelni a gyorsan változó vevői igényeknek?  • hogyan tudja a szervezet és a folyamatok lekövetni a vállalat növekedését?  • hogyan működhet a vállalat hatékonyabban, alacsonyabb költségek mellett?  • mik a fenntartható, stabil növekedés jövőbeli irányai céljai?  • hogyan választhatóak szét a tulajdonosi és a felsővezetői feladatok?  • hogyan támogathatják a legújabb digitális megoldások a vállalat növekedését?

  •  Tanácsadóink e kérdéseket Önnel közösen tudják megválaszolni, ezzel hozzájárulva az Ön és a Magyar Multi Program sikeréhez. A feladatban egyebek mellett számos nagyvállalati megbízásunk során szerzett tapasztalatunk segít minket - a nagyvállalati vállalat- és munkaszervezési eszközök, informatikai rendszerek ismerete és azok testreszabása komoly versenyelőnyt biztosíthat az Önök számára is.Legyen szó akár egy beruházás megtérülésének elemzéséről, pénzügyi tervének elkészítéséről, termék- illetve szolgáltatásfejlesztésről, a vállalat folyamatinak formalizálásáról vagy egy potenciális új piac kapcsán a belépési lehetőségek vizsgálatáról, üzleti tanácsadóink készen állnak arra, hogy átfogó, testre szabott, iparág-specifikus szakmai szolgáltatásaink segítségével hozzájáruljanak az Önök sikeréhez.  Amennyiben vállalkozásával külföldön szeretne terjeszkedni, nemzetközi hálózatunkkal a világ 155 országában tudjuk támogatni ügyfeleinket, és a szükséges szakembergárdát rendelkezésükre bocsátani. Szakembereink segíthetnek a szervezet fejlesztésében is, akár a tulajdonos és a menedzsment szétválasztásának, akár a vállalkozás utódlásának, átörökítésének megtervezésében.Informatikai tanácsadóink széles körű technológiai ismeretekkel rendelkeznek például ERP, CRM és BI rendszerek kiválasztásában,  bevezetésében, integrálásában, új üzleti funkciókra való kiterjesztésében, valamint a vállalatok IT szervezetének átalakításában és fejlesztésében. Korunk egyik jelentős kihívását a kiberbiztonság jelenti. A KPMG-nek erre is dedikált megoldása van: kiberbiztonsági érettség vizsgálati módszertanunk révén gyorsan és hatékonyan fel tudjuk mérni a gazdasági társaságok képességét az érzékeny adatok védelmére, továbbá készen állunk arra, hogy a vizsgálat során feltárt hiányosságok kezelésében közreműködjünk a kiberbiztonság minden területén.Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődését, bátorítjuk Önt arra, hogy lépjen velünk kapcsolatba és tegye fel kérdéseit. Mi készséggel vállaljuk, hogy személyre szabott megoldásokat teszünk le asztalára. Társaságunk „egykapus kiszolgálást” biztosít, azaz egy kijelölt kapcsolattartón keresztül az Ön számára teljes szolgáltatásportfoliónk elérhetővé válik, jelentős időt, figyelmet és pénzt megtakarítva Önnek.Szolgáltatásainkkal kapcsolatban tovább tájékozódhat honlapunkon, amelyet a http://kpmg.hu/ címen érhet el.


Beer Gábor László (ügyvezető)
Kórász Tamás (ügyvezető)
12691908-2-44
2001
0-10 millió Ft
13 635 millió Ft
20
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
pénzügyi szolgáltatások
gyártó- és járműipar
energetika és közüzemek
kormányzat és közszféra
infrastruktúra és közlekedés
telekommunikáció és média
egészségügy és élettudományok
kereskedelem és fogyasztói piacok
31

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.