Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

Equinox Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság

Kaposvár

Szakértői értékelés alapján: 93 / 100
I. (20)
II. (20)
III. (15)
IV. (20)
V. (13)
VI. (5)

Elérhetőség:

7400 Kaposvár, Petőfi utca 47

Kapcsolattartók:

Kadlok Ferenc Nándor
ügyvezető

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

A magyar tulajdonú Equinox Consulting 2007 óta áll ügyfelei rendelkezésére széleskörű tapasztalattal és szaktudással bíró szakembergárdájával.Vállalkozások, önkormányzatok, egyházak, civil- és közszféra szervezetek részére nyújtunk minőségi szolgáltatásokat céljaik megvalósítása érekében, fejlődésük elősegítésére, kiemelten az uniós és hazai forrásokból finanszírozott támogatási programokkal kapcsolatosan. A projektek teljes életútján szakértő és megbízható partnerei vagyunk ügyfeleinknek az igények megfogalmazásától, a legmegfelelőbb finanszírozás lehetőségek kiválasztásán, valamint a pályázatok elkészítésének és benyújtásának teljes körű intézésén keresztül, egészen a projektek megvalósításának menedzseléséig. Ennek során kamatoztatjuk a hazai és külföldi támogatáspolitikai intézményrendszeri szereplők széles körének nyújtott tanácsadási szolgáltatások megvalósítása során szerzett tapasztalatainkat is. 2011-ben szakmai partnerek bevonásával létrehoztuk társcégünket, az Equinox Tender Kft.-t, amely segítségével magas minőségű közbeszerzési és jogi tanácsadással is Ügyfeleink rendelkezésére állunk.Kiemelt célunknak tekintjük, hogy ügyfeleink a jövőjük szempontjából fontos döntéseket megalapozottan tudják meghozni, és a szükséges változásokat szakértői támogatással tudják véghez vinni, legyen szó támogatásról, szervezeti, működési fejlesztésről vagy egyéb stratégiai döntésekről. Magas színvonalú szolgáltatásainkat mindig ügyfeleink egyedi céljait, igényeit és értékeit figyelembe véve rugalmasan, testre szabottan alakítjuk – a szabályozott, sokszor kötött támogatáspolitikai intézményi és jogi környezetben is.Minőség iránti elkötelezettségünket 2011 óta irányítási rendszereink működtetésére vonatkozó tanúsítványok (ISO 9001, ISO/IEC 27001) igazolják, és tevékenységeinkre kötött nagy értékű szakmai felelősségbiztosítás garantálja. Létszámban, valamint szakmai területek és tapasztalatok tekintetében is dinamikusan bővülő csapatunk létszáma 2020-ra elérte az 50 főt.

Szolgáltatásaink bemutatása


  • Projektelőkészítés: fejlesztési, innovációs ötletek projektjavaslattá formálása, projektek definiálása és tervezése, finanszírozási konstrukciók kidolgozása, megvalósíthatósági tanulmányok, költség-haszon elemzések, üzleti tervek készítése.

  • Pályázatmenedzsment: támogatási és egyéb pályázati felhívásokra vonatkozó támogatási kérelmek teljes körű összeállítása és benyújtása, a pályázási folyamat átfogó menedzselése, az adminisztrációs és a legmagasabb szakmai minőségi követelményeknek való teljes körű megfelelés szem előtt tartásával.

  • Projektmenedzsment: a pályázatok során elnyert támogatásokból finanszírozott projektek szabályos és eredményes megvalósulásának teljes körű menedzselése a projekt egész életútján, igény vagy szükség szerint kiegészítő szakértői szolgáltatásokkal támogatva.

  • Fejlesztéspolitikai tanácsadás: támogatási programok végrehajtásáért felelős magyar és – 2016 óta – külföldi kormányzati szereplők (jellemzően minisztériumok és háttérintézményeik), valamint uniós és egyéb nemzetközi intézmények számára széleskörű stratégiai tanácsadási szolgáltatások, kiemelten elemzések, értékelések, kutatások készítése, az intézményrendszerek kialakításával, hatékony működésével kapcsolatos tanácsadás.

  • Szervezetfejlesztés: kormányzati és versenyszféra szereplői számára különböző szervezetfejlesztési, folyamatszabályozási és -optimalizálási szolgáltatások nyújtása, komplex szervezeti és működési megoldások teljes körű tervezése és bevezetésének támogatása.

    • Alkalmazz, alakíts, fejlessz. Az Edward walesi herceg 1927-es híres beszédéből kialakult, az agilis szervezeti környezetekben újra alkalmazott szlogenje jellemzi leginkább fejlesztési megközelítésünk lényegét: nagyvállalati, kormányzati, egyházi és non-profit szervezeteknél szerzett változási projektek támogatása során szerzett tapasztalatainkat alkalmazzuk, szerződött partnerünk megismert működési adottságai szerint alakítva, melyet azzal teszünk tartóssá, hogy az implementáció során a szervezet tagjaival fejlesztjük tovább, közösen. A változások belső támogatottságát úgy erősítjük, hogy a múltbéli problémák elemzése helyett a vágyott működés lehető legrészletesebb megfogalmazását támogatjuk, mely folyamatban korábbi szervezeti eredményeket és meglévő erőforrásokat használunk fókuszként.

Beréti Aladár (ügyvezető)
Kadlok Ferenc Nándor (ügyvezető)
Kriston Kristóf Gábor (ügyvezető)
Szabó Levente (ügyvezető)
14306880-2-14
2008
100 millió Ft fölött
778 millió Ft
8
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
államigazgatás
43

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.