Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

GOLD COMMUNICATIONS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 94 / 100
I. (19)
II. (20)
III. (12)
IV. (20)
V. (14)
VI. (9)

Elérhetőség:

1112 Budapest, Cirmos utca 8

Kapcsolattartók:

Szabó Mónika
ügyvezető
+36 20 954 0140
monika.szabo@goldcomm.hu

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

Gold Communications Kft.-t 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy PR- ügynökségként, illetve marketing-tanácsadóként munkánkkal hidat építsünk a hazai vállalkozások és vállalatvezetők, valamint a gyakran elvontnak tűnő, de hatékony marketingtrendek, kifejezések és gyakorlatok között. Bár rengeteget tanultunk és változtunk az elmúlt két évtizedben, céljaink megmaradtak. Magas szakmai színvonalú szolgáltatást adunk, de nem távolodunk el a piac realitásaitól és ügyfeleink mindennapi üzletmenetétől. Nemcsak hasznára akarunk lenni a hozzánk fordulóknak, de mindezt egyszerűen és érthetően tesszük.Az évek során azt tapasztaltuk, hogy PR-ügynökségünk ügyfelei elsősorban hazai középvállalatok, de rengeteg kivétel is akad munkánk során, a legkisebb mikrovállalkozásoktól a multinacionális cégekig, önkormányzatoktól a különböző kormányzati intézményekig. Bárki is legyen a megbízónk, tanácsadóként igyekszünk pontosan azt nyújtani számára, amire valóban szüksége van.A jó PR-ügynökség bizonyos értelemben olyan, mint a jó ügyvéd: ügyfele érdekeit kell képviselnie minden helyzetben, még akkor is, ha a megbízó nincs tisztában azzal, mi szolgálná leginkább az ő javát.

Szolgáltatásaink bemutatásaMarketing- és PR ügynökségként mindent elvégzünk, amire ügyfeleinknek szüksége van a sikerhez.Rendszeres feladatunk a marketingtanácsadás, az értékesítési- és marketingstratégia kidolgozása és végrehajtása. Készítünk hirdetési tervet és mixet, ehhez a kreatívot (online, offline, rádió, tv, in- és outdoor). Megtervezzük és végrehajtjuk ügyfeleink közösségi és Google Ads-kampányait, menedzselünk Facebook- és más közösségi oldalakat is. Feladatunk bármilyen filmkészítés, szövegírás, sajtóközlemények, marketingszövegek, megkereső- és hírlevelek, bemutatkozók, és minden más szöveg. Tehát nemcsak kidolgozzuk a startégiát, de rendszerint végre is hajtjuk azt, ügyfeleinkkel közösen, de akár önállóan is.

Ha nem a teljes marketingmunka felkarolására, csak a külső-vagy belső kommunikáció megújítására, nem egyszer elindítására van szükség, akkor is álunk rendelkezésre. Elkészítjük ügyfeleink kommunikációs tervét, és végrehajtjuk. Megfogalmazzuk az üzeneteket, átvilágítjuk a jelenlegi kommunikációt és „értékajánlatot”, segítünk a helyes pozícionálásban. Elkészítjük a kommunikációs térképet, ellenőrizzük, és ha kell, újradefiniáljuk a célcsoportokat. Felépítjük a kommunikációs kampányokat, és kialakítjuk, vagy lendületbe hozzuk a belső kommunikációs csatornákat is.

Vásárlásösztönzési szolgáltatói készletünkben elsősorban konkrét és azonnali hatású eszközök szerepelnek. Vizsgáljuk az árérzékenységet, segítünk az árazásban a termék életútjának és pozíciójának ismeretében, promóciókat, akciókat szervezünk, indoor marketingeszközöket fejlesztünk, szervezünk és indítunk el, promóciókat alkotunk és hajtunk végre. Termékbemutatókat, termékkatalógusokat, -ismertetőket segítünk létrejönni, vagy valósítunk meg akár önállóan is, együttműködésben a cég szakembereivel. Komplex, teljesen digitalizált hűségprogramot tudunk kínálni ügyfeleinknek, az ehhez tartozó marketingpalettával és ‒ partnereink segítségével ‒ a teljes informatikai háttérrel, hardverrel együtt.

Ügyfeleinknek, de külső megrendelésre is szervezünk rendezvényt, mint sajtótájékoztató, bál, csapatépítő, szakmai nap, konferencia, VIP-party, fogadás, workshop, kóstoltatás, ill. megszervezzük ügyfeleink részvételét mások rendezvényein.

Foglalkozunk emellett piac- és marketingkutatással, igény-, ügyfél- és dolgozói elégedettségi felméréssel, konkurenciakutatással, fókuszcsoportos vizsgálatokkal, attitűd- és ismertségi felmérésekkel is.


Szabó Mónika (ügyvezető)
12748574-2-43
2001
10-50 millió Ft
411 millió Ft
12
mikrovállakozások
kisvállalkozások
középvállalkozások
Államigazgatás
Építőipar
Gépgyártás
Oktatás
Nyomdaipar
Informatika
Pénzügy
28

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.