Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020

EXPERTIVE Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Szakértői értékelés alapján: 89 / 100
I. (15)
II. (20)
III. (15)
IV. (15)
V. (15)
VI. (9)

Elérhetőség:

1041 Budapest, Görgey Artúr út 73-75

Kapcsolattartók:

Kapcsolatfelvétel:


Szakértői területek


Bemutatkozás

2001-ben alakult társaságunk független, a projektmenedzsment kultúra fejlesztése iránt elkötelezett, és abban jelentős tapasztalatokat szerzett vállalkozás. Tevékenységi körünkbe tartozik projekt-, program- és portfóliómenedzsment szolgáltatások nyújtása, üzletviteli és vezetői tanácsadás, szervezetfejlesztés, egyéni kompetenciafejlesztés, ezen belül képzési programok, vizsgarendszer kidolgozása és működtetése, valamint portfólió- és projektmenedzsment támogató IT eszköz kiválasztása és bevezetése. Tapasztalatokat szereztünk az IT és Telekom szektortól az állami szektoron keresztül a pénzügyi szektorig.Hisszük, hogy egy szervezet stratégiai céljainak eléréséhez a leghatékonyabb eszköz a projektek és programok összehangolt megvalósítása. Nem elég a problémákat önmagukban vizsgálni, hanem környezetükkel összefüggésben, a rájuk ható külső és belső tényezők figyelembe vételével együtt kell kezelni. A megvalósításkor az ügyfél igényeihez illeszkedő módszertan alkalmazása, illetve munkatársaink tapasztalata a biztosíték a kitűzött célok eléréséhez.Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink a legmagasabb szintű képzésben részesüljenek és az ezt tanúsító minősítést is megszerezzék. Munkatársaink mindegyike felsőfokú végzettséggel, speciális szakirányú képzettséggel, és nemzetközi projektmenedzsment minősítéssel (IPMA® A és B, valamint PMP® minősítések), illetve folyamatosan megújuló tudással rendelkezik, amely partnereink tudásával együtt a sikeres munka záloga. Szakembereink hazai és nemzetközi cégeknél folytatott projektvezetői, tanácsadói, oktatói, illetve módszertan-fejlesztési tapasztalata pedig garanciát jelent az igényes, minőségi munkavégzéshez, a tartós pozitív változások eléréséhez.

 

Szolgáltatásaink bemutatása

Projektmenedzsment-kultúra fejlesztésTöbb mint 20 éves PM tapasztalatunkra alapozva alakítottuk ki a projektmenedzsment-kultúra fejlesztést szolgáló innovatív, azonnal alkalmazható megoldásainkat, amelyeket egységes módszertani keretben foglaltunk össze.Tanácsadóink a módszertan alapján távlati fejlesztési tervet készítenek ügyfeleink számára projektjeik hatékonyságának és sikerességének növeléséhez.Projektmenedzsment szolgáltatásokOlyan professzionális projektmenedzsment szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára, amelyek segítségével projektjeiket, programjaikat, illetve portfóliójukat kézben tarthatják és eredményesen irányíthatják.Stratégiai tanácsadásMegközelítésünk szerint egy jó, működő stratégia elkészítése képezi alapját a szervezetek változási képességének, a világos, egyértelmű stratégia célok megvalósítása pedig alapvetően projekteken, programokon keresztül valósítható meg. Az elmúlt években számos ügyfelünket támogattuk üzleti stratégia megalkotásában és eredményes megvalósításában, és ezekben a projektekben szerzett tapasztalatainkat felhasználva vállaljuk stratégiai tanácsadási szolgáltatások nyújtását.A stratégia a vállalati vezetés egyik feladatköre, nélkülözhetetlen vezetési funkciója. A stratégiai menedzsment célja és feladata:

  • a szervezet feladataira, hosszú távú jövőjére összepontosítva,  • a szervezeti folyamatok, a szervezeti viselkedés kereteit kijelölve,  • tudatos változást megvalósítva az erőforrásokban, a szervezeti felépítésben és a vállalati kultúrában,  • a szervezetnek a változó környezethez való illeszkedését megalapozza,  • és biztosítsa a mindennapi tevékenység célorientáltságát, rugalmasságát, tudatosságát.

  •  Szervezet- és folyamatfejlesztésMég az eredményesen és jól működő szervezetek életében is eljön az az időszak, amikor a külső, vagy belső hatások, változások eredményeképpen a működési folyamatok, és a szervezet felülvizsgálata időszerűvé válik.   Költséghatékonysági okokból gyakran belső projektként, belső erőforrásokkal, munkatársakkal indul el a folyamat- és szervezetfejlesztési projekt, viszont ezek ritkán, vagy csak részben hozzák az elvárt eredményeket a menedzsment számára. Az ilyen jellegű projekteknél elengedhetetlen az a „külső szem” aki objektíven képes értékelni a kiindulási helyzetet, és az a független Tanácsadó, aki tapasztalataival, a hazai és nemzetközi gyakorlatok figyelembevételével segít a reális cél megfogalmazásában, valamint folyamat- és szervezet-fejlesztési javaslatokat, alternatívákat dolgoz ki, szab testre a Megrendelő specialitásait, igényeit is szem előtt tartva.


Cserna József (ügyvezető)
12671395-2-41
2001
10-50 millió Ft
86 millió Ft
8
mikrovállakozások
kisvállalkozások
középvállalkozások
nagyvállalatok
Egészségügy, Energetika, Ipar, Informatika, Közigazgatás, Média, Pénzintézet, Szolgáltatás, Távközlés
17

Szakértőink


Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.