Magyarország Kormánya - Európai Regionális Fejlesztési Alap - Széchenyi 2020
Programleírás

Magyar Multi Program 

 

Célzott vállalkozásfejlesztési program


A Magyar Kormány kiemelt célja az erős magyar vállalkozások létrejöttének támogatása, a magyarok életminőségének emelése és a gazdaság fenntartható gyarapítása érdekében. Az MGFÜ Közhasznú Nonprofit Kft. által végrehajtott vállalkozásfejlesztési program (GINOP 1.1.4-16), a Magyar Multi Program a nagy növekedési potenciállal bíró, innovatív és exportképes termékeket, illetve szolgáltatásokat előállító KKV-k megerősítését tűzte ki célul. 

A folyamat első lépése egy regisztráció. Sikeres regisztrációt követően a megfelelő kategória kiválasztása következik, amit a vállalkozás bemutatására és a fejlesztési terv kidolgozására szolgáló űrlapok kitöltése követ. A folyamat utolsó lépése az előminősítési kérelem benyújtása.


A folyamat első lépése egy regisztráció. Sikeres regisztrációt követően a megfelelő kategória kiválasztása következik, amit a vállalkozás bemutatására és a fejlesztési terv kidolgozására szolgáló űrlapok kitöltése követ. A fejlesztési terv összeállítása során a vállalkozásoknak lehetőségük van előzetes szakmai konzultációra az MGFÜ munkatársaival. A benyújtott dokumentumokat (vállalkozás bemutatása, fejlesztési terv) a program Szakértői Testülete véleményezi, melynek eredményeként javaslatokat tesz vagy validálja a minősítési kérelmet. A Szakértői Testület javaslati alapján a minősítési kérelem átdolgozható és ismételten benyújtható. Az elfogadott minősítési kérelmek eredménye a tanúsítvány.

 
Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.